enda

Kim Basinger

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Nice Guys 2016 Medvirkende U/Spillefilm
I am Here 2014 Maria DK/Spillefilm
The The Burning Plain 2008 Gina U/Spillefilm
Final call 2004 Jessica Martin U/Spillefilm
The door in the floor 2004 Marion Cole U/Spillefilm
8 Mile 2002 Stephanie Smith U/Spillefilm
The getaway 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Livsfarligt spil 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Brændende kærlighed 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Batman 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Min pige vil i nærkontakt 1988 Medvirkende U/Spillefilm
En hot date 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Nadine - en skudsikker affære 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Uden hæmninger 1986 Medvirkende U/Spillefilm
9 1/2 uge 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Fool for love 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på den store guldåre 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.