enda

Kim Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Genkendelsen 2017 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
En gang 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det grå guld 2013 Location manager DK/Spillefilm
Fucking tøs 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Indspilningsleder DK/Spillefilm
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Råzone 2006 Indspilningsleder DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Location-assistent DK/Spillefilm
Min mors kærlighed 2005 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Bare Holger 2005 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Testamentet - Tage Skou-Hansen 2005 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.