enda

Kim Høgh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedre skilt end aldrig 2016 Fotograf Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Fotograf Tv-serie
Lover, Let Me Go 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Mistænkt 2001 Fotograf Spil
Bil 2000 Fotograf DK/Kort fiktion
Vildfarelser 1997 Foto DK/Kort fiktion

Som Kim Høgh Mikkelsen

Title År Funktion Category
Uro 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 A-fotograf DK/Spillefilm
Amateurs in Space 2016 Fotograf DK/Dokumentarfilm
All Inclusive 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Foto Tv-serie
Præsidenten 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En familie 2010 2. kameraoperatør DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 A-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Foto Tv-serie
Show Dream 2009 Foto DK/Eksperimentalfilm
Får 2009 Fotograf DK/Kort fiktion
Se min kjole 2009 Cheffotograf, Stillfotograf DK/Spillefilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Fotograf Tv-serie
Tårnkran 2009 Fotograf Fiktionsserie
Borerig 2009 Fotograf Fiktionsserie
Asfaltmaskine 2009 Fotograf Fiktionsserie
Kædegraver 2009 Fotograf Fiktionsserie
Stribemalermaskine 2009 Fotograf Fiktionsserie
Betonkanon 2009 Fotograf Fiktionsserie
Sorteringsmaskine 2009 Fotograf Fiktionsserie
Fræser 2009 Fotograf Fiktionsserie
Piloteringsmaskine 2009 Fotograf Fiktionsserie
Wiremaskine 2009 Fotograf Fiktionsserie
Gravemaskine 2009 Fotograf Fiktionsserie
Lift 2009 Fotograf Fiktionsserie
Lastbil 2009 Fotograf Fiktionsserie
Window of opportunity 2008 Foto DK/Eksperimentalfilm
En forelskelse 2008 2. fotograf DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 Foto DK/Spillefilm
Mit Danmark - film nr. 6 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Fidibus 2006 Fotograf DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Foto DK/Spillefilm
14, fuld og for meget 2004 Foto DK/Dokumentarfilm
Forbrydelser 2004 2. fotograf DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Foto DK/Spillefilm
Annas dag 2003 Foto DK/Kort fiktion
Stjernekigger 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
Humørkortstativsælgerens søn 2002 Foto DK/Spillefilm
Slim Slam Slum 2002 Foto DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Foto DK/Kort fiktion
To kvinder 2001 Foto DK/Kort fiktion
Jæger 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
6 onsdage 2001 Foto DK/Kort fiktion
Mit liv som Bent 2001 Foto Tv-serie
Notater om tavshed 2001 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Anden juledag 2000 Foto DK/Kort fiktion
Tilfældets rapsodi 2000 Foto DK/Kort fiktion
Lille mænsk 1999 Foto DK/Kort fiktion
Kuppet 1999 Foto DK/Kort fiktion
Nedgravning 1998 Foto DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.