enda

Kim Høgh Mikkelsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Uro 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 A-fotograf DK/Spillefilm
Amateurs in Space 2016 Fotograf DK/Dokumentarfilm
All Inclusive 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Foto Tv-serie
Præsidenten 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En familie 2010 2. kameraoperatør DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 A-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Foto Tv-serie
Show Dream 2009 Foto DK/Eksperimentalfilm
Får 2009 Fotograf DK/Kort fiktion
Se min kjole 2009 Cheffotograf, Stillfotograf DK/Spillefilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Fotograf Tv-serie
Mægtige maskiner – Tårnkran 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Borerig 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Asfaltmaskine 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Kædegraver 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Stribemalermaskine 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Betonkanon 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Sorteringsmaskine 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Fræser 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Piloteringsmaskine 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Wiremaskine 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Gravemaskine 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Giraflift 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Lastbil 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Window of opportunity 2008 Foto DK/Eksperimentalfilm
En forelskelse 2008 2. fotograf DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 Foto DK/Spillefilm
Mit Danmark - film nr. 6 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Fidibus 2006 Fotograf DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Foto DK/Spillefilm
14, fuld og for meget 2004 Foto DK/Dokumentarfilm
Forbrydelser 2004 2. fotograf DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Foto DK/Spillefilm
Annas dag 2003 Foto DK/Kort fiktion
Stjernekigger 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
Humørkortstativsælgerens søn 2002 Foto DK/Spillefilm
Slim Slam Slum 2002 Foto DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Foto DK/Kort fiktion
To kvinder 2001 Foto DK/Kort fiktion
Jæger 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
6 onsdage 2001 Foto DK/Kort fiktion
Mit liv som Bent 2001 Foto Tv-serie
Notater om tavshed 2001 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Anden juledag 2000 Foto DK/Kort fiktion
Tilfældets rapsodi 2000 Foto DK/Kort fiktion
Lille mænsk 1999 Foto DK/Kort fiktion
Kuppet 1999 Foto DK/Kort fiktion
Nedgravning 1998 Foto DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Belysningsassistent DK/Spillefilm

Som Kim Høgh

Titel År Funktion Category
Bedre skilt end aldrig 2016 Fotograf Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Fotograf Tv-serie
Lover, Let Me Go 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Mistænkt 2001 Fotograf Spil
Bil 2000 Fotograf DK/Kort fiktion
Vildfarelser 1997 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.