enda

Kim Sønderholm

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lux Aeterna 2018 Stuart DK/Kort fiktion
Finale 2018 Escapismus - håndlanger 1 DK/Spillefilm
Your Flesh, Your Curse 2017 Stephen DK/Spillefilm
Escaping the Dead 2017 Lars DK/Spillefilm
I skovens dybe, stille ro 2016 Arthur DK/Kort fiktion
Bedrag 2 2016 Håndlanger Tv-serie
Høsten 2015 Instruktion, John, Klipper, Manuskript, Producer DK/Kort fiktion
Esther 2015 Johan DK/Kort fiktion
Tavshed 2014 Faderen DK/Kort fiktion
Fars pige 2014 Faderen DK/Kort fiktion
Statue Collector 2014 Detective Wilson DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Sikkerhedschef Tv-serie
Sinister Visions 2013 Instruktion, Carl / Richard / Martin, Klipper U/Spillefilm
Dirt 2013 Carl DK/Kort fiktion
Rest 2013 Fængselsbetjenten DK/Kort fiktion
Sølvtråd 2013 Dan, Executive producer DK/Spillefilm
Konfrontationen 2013 Torben DK/Kort fiktion
Hostel 2013 Vred mand DK/Kort fiktion
Det grå guld 2013 Søren Sandvig DK/Spillefilm
Succubus 2012 Instruktion, Martin, Klip DK/Kort fiktion
Little Big Boy 2012 Instruktion, Jimmy Duncan, Manuskript, Producer, Klipper U/Spillefilm
Ivy 2012 El viejo DK/Kort fiktion
Made in Denmark: The Movie 2012 Magnus DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Instruktion, Martin DK/Spillefilm
Aurum 2012 Dave DK/Kort fiktion
Ud af mørket 2012 Torben DK/Spillefilm
Bubbles 2011 Lasso DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Politiassistent Tv-serie
Tour de Force 2010 Instruktion, Frank, Manuskript, Klipper, Producer DK/Spillefilm
The Horror Vault 3 2010 Instruktion, Stephen, Producer, Klipper, Manuskript DK/Spillefilm
Hidden Nightmares 2010 Martin DK/Kort fiktion
Wasteland Tales 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Westbrick Murders 2010 Officer Sam DK/Spillefilm
The Horror Vault 2 2009 Instruktion, Dennis, Manuskript, Klipper, Producer U/Spillefilm
Rovdrift 2009 Chaufføren, Co-producer DK/Spillefilm
København 2009 Museumskustode DK/Kort fiktion
No Right Turn 2009 Sleazy bar guy DK/Spillefilm
Krokodillerne 2009 Alfred DK/Spillefilm
The Horror Vault 2008 Instruktion, John Sykes, Manuskript, Executive producer DK/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Dir DK/Spillefilm
Methodacts 2008 Caster DK/Kort fiktion
Remix 2008 Stig DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Tyrfing agent 2 DK/Spillefilm
Craig 2007 Instruktion, Craig Anderson, Manuskript DK/Spillefilm
Mental Distortion 2007 Instruktion, Pete Burton, Manus DK/Kort fiktion
Næste skridt 2007 Thomas, Producer DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Soldat 1 DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Embedsmand Tv-serie
Regler for krig 2006 Soldat DK/Kort fiktion
Telephone 1-on-1 2006 Stefan DK/Kort fiktion
Snuppet 2006 Kim DK/Spillefilm
Brutal incasso 2005 Michael, Manus, Producent DK/Spillefilm
I en villa 2005 Henrik DK/Kort fiktion
Betonhjerter 2005 Pedersen, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Nimbus '47 2005 Landbetjent DK/Kort fiktion
Buoy 2005 Barfly DK/Kort fiktion
Ambulancen 2005 Overlæge Leavens DK/Spillefilm
Solopgang 2005 Lejemorder i drøm DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Thomas DK/Kort fiktion
Den sidste dag 2004 Højmark DK/Kort fiktion
Forkerte navne 2004 Politichef DK/Kort fiktion
Haletudsen 2004 Malous far DK/Kort fiktion
Tro, had og kærlighed 2004 Erik DK/Kort fiktion
Piraten under sengen 2004 Svømmetræner DK/Kort fiktion
Unchangeable 2004 Det. Richter DK/Kort fiktion
Overlagt 2004 Allan DK/Kort fiktion
Rød mand stå 2004 Bartender DK/Kort fiktion
Kammesjukker 2003 Simon DK/Kort fiktion
Blank 2003 Peter DK/Kort fiktion
Tengoku 2003 Seijin DK/Kort fiktion
Jailbird 2003 Visitationsbetjent DK/Kort fiktion
Stum 2003 PB DK/Kort fiktion
Den sorte celle 2003 Michael DK/Kort fiktion
Den dag kommer aldrig 2003 Søren DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 Sergent Dalsgaard DK/Spillefilm
Hvor er pengene, Peter 2002 Ole DK/Kort fiktion
Ikke høre, ikke se... 2002 Journalisten DK/Kort fiktion
Farveløse verden 2002 Bureaukrat DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Bargæst Tv-serie
Hvem tror på Ulrik? 2001 Ulrik DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Mons, håndlanger Tv-serie
Den morgen 1999 Manden DK/Kort fiktion
Selvmordseksperterne 1999 Kim med læderjakken DK/Kort fiktion
Vortex 1999 Martin DK/Kort fiktion
Kongeriget 1998 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.