enda

Kirk M. Petruccelli

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
White House Down 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Zookeeper 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Incredible Hulk 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ghost Rider 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fantastic four: Rise of the Silver Surfer 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tomb Raider 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blade - the daywalker 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Anaconda 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Overlagt mord 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ninja Kids 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.