enda

Kirsten Dunst

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Beguiled 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Midnight Special 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Bachelorette 2012 Regan U/Spillefilm
Melancholia 2011 Justine DK/Spillefilm
All Good Things 2010 Katie Marks U/Spillefilm
Spider-Man 3 2007 Mary Jane Watson U/Spillefilm
Marie Antoinette 2006 Marie Antoinette U/Spillefilm
Elizabethtown 2005 Claire Colburn U/Spillefilm
Wimbledon 2004 Lizzie Bradbury U/Spillefilm
Spider-Man 2 2004 Mary Jane Watson U/Spillefilm
Mona Lisa Smile 2003 Betty Warren U/Spillefilm
Spider-Man 2002 Mary Jane Watson U/Spillefilm
Get Over It 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Bring it On 2000 Torrance Shipman U/Spillefilm
The Devil's Arithmetic 1999 Medvirkende Tv-film
The Virgin Suicides 1999 Lux Lisbon U/Spillefilm
Small Soldiers 1998 Christy Fimple U/Spillefilm
Jumanji 1995 Judy Sheperd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.