enda

Kirsten Guldbrandsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rend mig i traditionerne 1979 Makeup DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Makeup DK/Spillefilm
Aftenlandet 1977 Makeup DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Makeup DK/Spillefilm
Smertens børn 1977 Makeup DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Makeup DK/Spillefilm
Farlige kys 1972 Makeup DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1971 Makeup DK/Spillefilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Makeup DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Makeup DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Makeup DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Makeup DK/Spillefilm
Søskende 1966 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.