enda

Kirsten Koch

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Livvagterne 2008 Produktionsdesign Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Produktionsdesign Tv-serie
Krøniken 2004 Produktionsdesign Tv-serie
De udvalgte 2001 Produktionsdesign Tv-serie
Rejseholdet 2000 Produktionsdesign Tv-serie
TAXA 1997 Produktionsdesign Tv-serie
Marias dilemma 1995 Produktionsdesign Tv-film
Frihedens skygge 1994 Produktionsdesign Tv-serie
De skrigende halse 1993 Produktionsdesign Tv-film
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Produktionsdesign Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Scenograf Tv-serie
Alle elsker Debbie 1987 Produktionsdesign Tv-serie
Årets længste dag 1984 Produktionsdesign Tv-film
Zappa 1983 Scenograf DK/Spillefilm
Jul og grønne skove 1980 Regi Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.