enda

Kirsten Saabye

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Kreativ konsulent (dansk version) U/Spillefilm
Frost 2013 Kreativ konsulent (dansk version) U/Spillefilm
Monsters University 2013 Kreativ supervisor (dansk version) U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Kreativ supervisor (dansk version) U/Spillefilm
Biler 2 2011 Kreativ konsulent (dansk version) U/Spillefilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Kreativ konsulent (dansk version) U/Spillefilm
Toy story 3 2010 Kreativ supervisor U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Kreativ supervisor (dansk version) U/Spillefilm
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Kreativ konsulent (dansk version) U/Spillefilm
Monsters, Inc. 2001 Kreativ konsulent (dansk version) U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Kreativ producer (Danmark) U/Spillefilm
Tarzan 1999 Kreativ konsulent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.