enda

Kirstine Rosenkrands Mikkelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tempelriddernes skat II 2007 Mathias' kæreste DK/Spillefilm
I hendes hænder 2006 Nina DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Karen DK/Kort fiktion
Anklaget 2005 Stine DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Maria DK/Kort fiktion
Møgunger 2003 Lulu DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.