enda

Kjartan Kjartansson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Virgin Mountain 2015 Lyddesign U/Spillefilm
Volcano 2012 Lyddesign U/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Lyd U/Spillefilm
Jar City 2006 Lyd U/Spillefilm
Screaming masterpiece 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Niceland 2004 Lyd U/Spillefilm
Nói albinói 2003 Lydmix U/Spillefilm
101 Reykjavík 2000 Lyd U/Spillefilm
Forbudt for børn 1998 Lyd DK/Spillefilm
Ogginoggen 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Lykkefanten 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Djævelens ø 1996 Lyd U/Spillefilm
Sprogbilleder 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Cold fever 1995 Lyd U/Spillefilm
Movie Days 1994 Lyd U/Spillefilm
Som i himlen 1992 Lyd U/Spillefilm
Y som Yrsa 1991 Lyd DK/Kort fiktion
Retfærdighedens rytter 1989 Toneassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.