enda

Kjell Bjørlie

(1929 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sidste lejr 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dyrepasser i Zoo 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bolivia - hverdag på højsletten 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Saucundas anden afgrøde - et risprojekt i Guinea Bissau 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Æ Tinuser 1979 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det tørstige land - Andelsfolk i Botswana 1979 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kalk din jord 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Udvikling eller afvikling - en stillehavsø i opbrud 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Søen 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vi laver tøj 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Aswan - den store dæmning 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
En nomadefamilie i vestafrika 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
En bondefamilie i Vestafrika 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
En byfamilie i Vestafrika 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Guru Maharaj Ji 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kommunen der skiftede ansigt 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Go-kart 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
How to play municipality? 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hos os i Bangladesh 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hos os i Tanzania 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hos os i Jordan 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Under trækronernes skjul 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Havørnen 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
§ 70 deres førerbevis er i fare 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Biblioteket i dag - i morgen 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lad dem leve 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
En boplads i Østgrønland 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Livet er en cirkus 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
De vilde svaner 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Falkoneren og den vilde falk 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Flygtning i Danmark 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pas på bilens sikkerhedsudstyr 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bjørn Wiinblad 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Cementkrucifikset 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
S-tog vort tog 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
Spørg Paris 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nathalie Krebs - Saxbo stentøj 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
Reportage 1968 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Broen til Biafra 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
Familien i fin form 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sådan ligger landet 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
at alle må blive ét 1968 Lyd U/Dokumentarfilm
Varme i landbruget 1967 Lyd DK/Dokumentarfilm
Børnevenskabsby Gladsaxe 1967 1967 Lyd DK/Dokumentarfilm
Øen 1967 Lyd DK/Dokumentarfilm
Cellens fysiologi 1967 Lyd DK/Dokumentarfilm
Island 1967 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pandekager hver torsdag 1966 Lyd DK/Dokumentarfilm
Der var engang to landsbyer 1966 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gælden-fælden 1966 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stofskifteforsøg 1965 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Voms teater 1965 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bainingerne 1965 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kokos 1965 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mussau 1964 Lyd DK/Dokumentarfilm
Onkel Bill fra New York 1959 Lyd DK/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Lyd DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Lyd DK/Spillefilm
Superfosfat 1957 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie 1957 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.