enda

Klaus Hjuler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Stunt double DK/Spillefilm
Zoo 2018 Henry, Stunts DK/Spillefilm
Skyggebokser 2017 Stunt DK/Kort fiktion
Unfair 2017 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Zombiehagen 2015 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Stuntkonsulent DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Stunt Tv-serie
Nemesis 2010 Idrætslærer, Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Hesselboes chauffør Tv-serie
Hvor fanden er Herning? 2009 Kunde i Pikant Tv-serie
Monsterjægerne 2009 Stunt double (Oliver) DK/Spillefilm
En sikker vinder 2008 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Flammen & Citronen 2008 Stunts DK/Spillefilm
Hitman 2: Silent Assassin 2002 Sergei Spil
Bertram & co 2002 Stunt performer DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Stunt double DK/Spillefilm
Sort, hvid & grå 2000 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Antenneforeningen 1999 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Tempo 1998 Stuntkoordinator DK/Eksperimentalfilm
Jeg ville ønske for dig... 1995 Stunt Tv-serie
Farligt venskab 1995 Stunts DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Ung dansker DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Stunt DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Stunt DK/Spillefilm
Sådan er det bare 1987 Rasmus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.