enda

Klaus Rifbjerg

(1931 - 2015)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dom over død mand 2012 Manus U/Spillefilm
Noget om Halfdan 2006 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Charlie Butterfly 2002 Manus DK/Spillefilm
Store Klaus og lille Lars 1999 Medvirkende Tv-dokumentar
At gå op ad væggen 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Manus DK/Kort fiktion
Lyse tider 1995 Manus Tv-film
Lærerværelset 1994 'Skoleinspektør' Tv-serie
Fra Brandes til Rifbjerg 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dansk litteratur 1989 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Falsk forår 1988 Manus Tv-film
Ved vejen 1988 Manus DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Manus DK/Spillefilm
Udenrigskorrespondenten 1983 Manus DK/Spillefilm
Pelota 1983 Manus DK/Dokumentarfilm
Den umulige drøm 1982 Manus U/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Dialog DK/Spillefilm
Vores år 1980 Manus Tv-serie
Ludvigsbakke 1978 Manus Tv-serie
Hærværk 1977 Manus DK/Spillefilm
Klaus Rifbjerg 1975 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
En landsbydegns dagbog 1975 Manus Tv-film
Jo værre, jo bedre 1975 Manus Tv-film
Vejen til vælgerne 1974 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det lykkelige skibbrud 1974 Manus Tv-film
Privatlivets fred 1973 Manus Tv-film
Gips 1973 Manus Tv-film
Laila Løvehjerte 1972 Manus Tv-film
På vej til Hilda 1972 Manus Tv-film
Ferien 1971 Manus Tv-film
Automobilkirkegården 1971 Dansk version Tv-film
Danske billeder 1970 dansk speak, Manus, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Udviklinger 1970 Manus Tv-film
Hele den tyrkiske musik 1970 Manus Tv-serie
Premiere 1970 Manus Tv-film
I den grønne skov 1968 Manus DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Manus, Sangtekster DK/Spillefilm
Historien om Barbara 1967 Manus DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 Manus DK/Spillefilm
Hva' skal vi lave 1966 Manus Tv-film
Der var engang en krig 1966 Manus DK/Spillefilm
Sommerkrig 1965 Manus DK/Kort fiktion
To 1964 Manus DK/Spillefilm
Elskeren 1964 Dansk bearbejdning Tv-film
Harlekin ægtemand 1963 Manus Tv-film
Weekend 1962 Manus DK/Spillefilm
Kollektionen 1962 Dansk bearbejdning Tv-film
De sjove år 1959 Manus DK/Spillefilm
Sparegrisens filmrevy nr. 3 1957 Redaktør Dokumentariske optagelser
Filmforum S 09 1955 Medvirkende Lydoptagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.