enda

Knud Vesterskov

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Homeless 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Pusher II 2004 Indsat DK/Spillefilm
Sover du 2004 Klipper DK/Kort fiktion
Brændende Kærlighed 2002 Klip DK/Kort fiktion
Hotmen Coolboyz 2000 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Constance 1999 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
The mulatto 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Geek - Nyc's Secret Sideshow 1997 Instruktion, Manus, Foto DK/Eksperimentalfilm
Stjålne blikke 1996 Instruktion DK/Kort fiktion
Per Sonniks 1995 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Nazinigger 1994 Instruktion DK/Kort fiktion
Urban dissonance 1994 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
By the Dawn's Early Light 1994 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Flat against the wall 1993 Instruktion, Foto DK/Eksperimentalfilm
Shooting script - a transatlantic love story 1992 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Jeg kommer igen i morgen 1992 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Byens udkant 1992 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Disjointed Memovision 1992 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Festival Trailer 1992 1992 Instruktion
The tattooed sheep 1992 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Du var medvirkende 1992 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
2400 NV 1992 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Other traces 1991 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Lovers in limbo 1991 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Vomit live 1991 Instruktion, Manus, Foto DK/Eksperimentalfilm
Seaside picnic 1991 Foto DK/Eksperimentalfilm
Festival Trailer 1990 1990 Instruktion, Manus DK/Reklamefilm
Nærbillede 1990 Instruktion, Foto DK/Eksperimentalfilm
Miss Lola 1990 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Tremens Factus Sum 1990 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Sibylla 1990 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Prayers To Broken Stone 1990 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
The nightride 1989 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
A motherly peepshow 1989 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Some Men... 1989 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Hov! (Famous Last Words) 1989 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Bøssehuset Live 1988 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Johnny 1988 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
View of a Queen 1988 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.