enda

Kræsten Kusk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sundays 2014 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Nordic Factory 2014 Instruktion U/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Den sidste station 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Black Man 2008 Instruktion, Foto DK/Kort fiktion
Fastelavn 2007 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Hej hej Nikolaj 2006 Instruktion, Manuskript, Stillfotograf DK/Kort fiktion
Glashus 2005 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Ved siden af vejen 2004 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Zigbrandtsens dans 2003 Runner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2014-05-15 Sundays
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.