enda

Kris Kristofferson

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blaze 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The jacket 2005 Dr. Becker U/Spillefilm
Final Cut: The Making and Unmaking of Heaven's Gate 2004 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Blade II 2002 Abraham Whistler U/Spillefilm
Girls night 1998 Cody U/Spillefilm
Blade - the daywalker 1998 Abraham Whistler U/Spillefilm
Lone star 1996 Wade U/Spillefilm
Den anden mand 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Hemmelig forbindelse 1981 Hubbel Smith U/Spillefilm
Heaven's Gate 1980 James Averill U/Spillefilm
Convoy 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Alle kneb gælder 1977 Medvirkende U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Alice bor her ikke mere 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Ud, sagde min kone 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Narkoforhandleren 1971 Medvirkende U/Spillefilm
The last movie 1971 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.