enda

Krister Henriksson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Wallander: Fotografen 2006 Kurt Wallander U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Kurt Willander U/Spillefilm
Wallander 2005 Medvirkende Tv-serie
Sex, hopp och kärlek 2005 Bertil U/Spillefilm
Reconstruction 2003 August Holm DK/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Tsatsikis morfar U/Spillefilm
Troløs 2000 David U/Spillefilm
Når nætterne bli'r lange 2000 Svenskeren U/Spillefilm
Juliane 2000 Ottos ven DK/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Wilhelm Hansen Tv-serie
Klinkevals 1999 Wilhelm Hansen DK/Spillefilm
Frihedens skygge 1994 Medvirkende Tv-serie
Kodenavn: Coq Rouge 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Blomstrende tider 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.