enda

Kristian Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Online DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Online DK/Spillefilm
Før frosten 2019 Online DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Online DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Klippeassistent DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Online DK/Spillefilm
Rejsen 2017 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Dreams by the Sea 2017 Klippeassistent U/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 DIT DK/Spillefilm
Ballon 2016 Grafik DK/Kort fiktion
Flaskepost fra P 2016 Klippeassistent DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Fiskeren Kristian DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.