enda

Kristian Kjær Pugholm

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvor vi står 2021 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Et år for evigt 2020 Producer DK/Dokumentarfilm
Perfekte steder 3 2019 Producerassistent Tv-serie
Mugge & vejfesten 2019 Producerassistent DK/Spillefilm
Perfekte steder 2 2018 Producerassistent Tv-serie
Perfekte steder 1 2017 Producerassistent Tv-serie
Far til fire på toppen 2017 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.