enda

Kristin Scott Thomas

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Darkest Hour 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Før vinterkulden 2014 Lucie U/Spillefilm
Min lejlighed i Paris 2014 Chloé Girard U/Spillefilm
My Life Directed by Nicolas Winding Refn 2014 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Only God Forgives 2013 Crystal DK/Spillefilm
Den usynlige kvinde 2013 Mrs. Frances Ternan U/Spillefilm
Selv i de bedste hjem 2012 Jeanne Germain U/Spillefilm
Lykken er lunefuld 2010 Suzanne U/Spillefilm
De kaldte hende Sarah 2010 Julia Armond U/Spillefilm
I dine hænder 2010 Anna Cooper U/Spillefilm
Nowhere boy 2010 Mimi Smith U/Spillefilm
Love crime 2010 Christine U/Spillefilm
Svigermor(d) 2005 Gloria Goodfellow U/Spillefilm
Gosford Park 2001 Sylvia McCordle U/Spillefilm
Tilfældige hjerter 1999 Kay Chandler U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Annie MacLean U/Spillefilm
Fire bryllupper og en begravelse 1994 Medvirkende U/Spillefilm
En håndfuld støv 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Under the cherry moon 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.