enda

Kristoffer Nyholm

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Vanishing 2019 Instruktion U/Spillefilm
En pilgrims död 2013 Instruktion
Forbrydelsen II 2009 Instruktion Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Instruktion Tv-serie
Direktøren for det hele 2006 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Casting DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Instruktion Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Instruktion Tv-serie
Hotellet 2000 Instruktion, Kreativ producer Tv-serie
Idioterne 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Taxa - farvel til taxa 1997 Instruktion
TAXA 1997 Instruktion Tv-serie
Breaking the Waves 1996 Instruktør, 2. unit DK/Spillefilm
Marias dilemma 1995 Instruktion Tv-film
Til døden os skiller 1994 Instruktion Tv-film
I lovens navn 1994 Instruktion Tv-film
Købt eller solgt 1994 Instruktion Tv-film
Hotel Russia 1993 Instruktion, Manus, Foto, Stemme DK/Dokumentarfilm
Hallo Moskva 1993 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Landsbyen 1991 Instruktion Tv-serie
Drengen der forsvandt 1984 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Der findes ingen tamme dyr 1983 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Kort fiktion
Honninghuset 1982 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Kampen om fisken 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Bananasplit og graffiti 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Tomas - et barn du ikke kan nå 1980 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Christiania 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Aftenlandet 1977 Regi DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Assistent DK/Spillefilm
Vejen til Lima 1976 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.