enda

Kristoffer Salting

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De originale 2018 Lydredigering DK/Dokumentarfilm
Yderst hemmeligt 2018 Lyddesign Spil
Skjold & Isabel 2018 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Fædre og sønner 2018 Trailer lyddesign DK/Dokumentarfilm
Fantasten 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Sombra 2016 Lydmix DK/Kort fiktion
The Neon Demon 2016 Lydklipper DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 B-tonemester DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Superviserende lydklipper Tv-serie
Eskimo Diva 2015 Lyddesign, Lydklipper DK/Dokumentarfilm
En chance til 2015 Lydklipper DK/Spillefilm
Comeback 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
King 2015 Mix DK/Kort fiktion
Void 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Nordic Factory 2014 Lyddesign U/Spillefilm
Pels 2014 Lyddesign U/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Dialogmix DK/Dokumentarfilm
Samuel's Getting Hitched 2014 Mix DK/Kort fiktion
Velsignet være dette sted 2013 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Flokken 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Not at Home 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jagten 2013 Toneassistent DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Lydklipperassistent DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Lydklipper DK/Spillefilm
Little Night Hunter 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
My Baby The Butterfly 2012 Lydassistent DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Foley artist DK/Kort fiktion
Grænseland 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Grantræet 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Stefan 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Submarino 2010 Toneassistent DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.