enda

Krzysztof Zanussi

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Weiser 2001 Producer U/Spillefilm
Danske piger viser alt 1996 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
The silent touch 1992 Instruktion, Co-producer U/Spillefilm
300 mil til himlen 1989 Kunstnerisk rådgivning DK/Spillefilm
En tid med rolig sol 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.