enda

Kurt Russell

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Deepwater Horizon 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Bone Tomahawk 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Hateful Eight 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Death Proof 2007 Stuntman Mike U/Spillefilm
Poseidon 2006 Robert Ramsey U/Spillefilm
Sky High 2005 Steve Stronghold/The Commander U/Spillefilm
Dark blue 2003 Eldon Perry U/Spillefilm
3000 Miles to Graceland 2001 Michael Zane U/Spillefilm
Soldier 1998 Todd 3465 U/Spillefilm
Breakdown - det kunne ske for dig 1997 Jeff Taylor U/Spillefilm
Desperat valg 1996 Dr. David Grant U/Spillefilm
Stargate 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Tombstone 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Kaptajn Ron 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Vildt begær 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Flammehav - Backdraft 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Tango & Cash 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tequila sunrise 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Pige overbord 1987 Dean Proffitt U/Spillefilm
Hvem springer kineserne for? 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Ud at spille med de vilde 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Signal fra en morder 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Græsenker 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Silkwood 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det grusomme udefra 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Flugtaktion New York 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Mads og Mikkel 1981 Adult Cooper (org.version) U/Spillefilm
Brugte biler 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Elvis 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.