enda

Larry J. Franco

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
White House Down 2013 Producer U/Spillefilm
2012 2009 Producer U/Spillefilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Producer U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Produktion U/Spillefilm
Hulk 2003 Produktion U/Spillefilm
Jurassic Park III 2001 Produktion U/Spillefilm
October Sky 1999 Produktion U/Spillefilm
Mars Attacks! 1996 Producer U/Spillefilm
Jumanji 1995 Producer U/Spillefilm
I en kælder sort som kul 1987 Producer, 1. instruktørassistent U/Spillefilm
Hvem springer kineserne for? 1986 1. instruktørassistent, Producer U/Spillefilm
Starman 1984 Producer, 1. instruktørassistent U/Spillefilm
Det grusomme udefra 1982 Instruktørassistent U/Spillefilm
Med blod skal ondt fordrives 1981 Instruktørassistent, Produktionsassistent U/Spillefilm
Flugtaktion New York 1981 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.