enda

Lars Blomgren

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 4 2018 Executive producer Tv-serie
Broen 3 2015 Executive producer Tv-serie
Emil og Ida fra Lønneberg 2013 Producer U/Spillefilm
Broen 2 2013 Executive producer Tv-serie
Kon-tiki 2012 Co-producer U/Spillefilm
Broen 1 2011 Executive producer Tv-serie
Walter & Virginia 2006 Co-producer U/Spillefilm
Ketchup-effekten 2004 Produktion U/Spillefilm
Lyset holder mig med selskab 2000 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Stjernesøstre 1999 Producer U/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Produktion DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Co-producer DK/Spillefilm
Pin up 1995 Produktion U/Kort fiktion
Oksen 1992 Produktionsleder U/Spillefilm
Et paradis uden billard 1991 Indspilningsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.