enda

Lars Bonde

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om Danmark 2017 Fotograf Tv-serie
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Cool Cats 2015 Foto DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Præsidenten 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Med lukkede øjne 2010 Foto DK/Spillefilm
Romeo & Julius 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Mallorca 2009 Foto DK/Kort fiktion
Prut og Pølle - jagten på far 2009 Fotograf Tv-serie
Pagten 2009 Kameraoperatør, 2. unit Tv-serie
De smås krig 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
Klinteskoven 2007 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
AFR 2007 A-fotograf DK/Spillefilm
Chair 06 2006 Foto, Stills DK/Kort fiktion
Arabesk til en LP af Gainsbourg 2006 Foto DK/Kort fiktion
Solia 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
Højdeskræk 2005 Foto, Stills DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Foto DK/Kort fiktion
Udenfor verden 2005 Foto DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 2. fotograf DK/Kort fiktion
Lukas 2005 Fotograf DK/Kort fiktion
Således skete det 2004 Fotograf DK/Kort fiktion
Afsked 2004 Fotograf DK/Kort fiktion
Aftenland 2003 Foto DK/Kort fiktion
Land of Mist 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Pagten 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Belyser DK/Kort fiktion
2 minutter 2002 Foto DK/Kort fiktion
Alt er indeni 2001 Foto DK/Kort fiktion
Digitale dage - er det paven der taler 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Digital Workshop 1999 1999 Lys Antologi
There is Love in Repetition 1999 Lys DK/Kort fiktion
Airmax and the Cottonball Monsters 1999 Lys DK/Kort fiktion
Spotless 1999 Lys DK/Kort fiktion
Den nye frelser 1999 Lys DK/Kort fiktion
Trolderiks Julekalender 1991 Kameraoperatør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.