enda

Lars Daniel Terkelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anna Pihl 2006 Musik Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Musik DK/Spillefilm
Vildt 2004 Musik DK/Kort fiktion
Populærmusik fra Vittula 2004 Musik U/Spillefilm
Bagland 2003 Musik DK/Spillefilm
Listetyven 2003 Musik DK/Kort fiktion
Tre små historier 1993 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.