enda

Lars H.U.G.

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hugland 2016 Medvirkende, Komponist DK/Dokumentarfilm
City slang redux 2011 (Lars Autoophug Show 1984), Video producer (Lars Autoophug Show 1984) DK/Dokumentarfilm
Aarhus 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Solen er så rød 1999 Musik DK/Kort fiktion
Klatten med de seje træer 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
To mand i en sofa 1994 Musik DK/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Musik DK/Spillefilm
Som et strejf 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Next Stop Sovjet 1991 Musik DK/Dokumentarfilm
Århus by Night 1989 Anton DK/Spillefilm
Den døde nabokone 1988 Musik DK/Kort fiktion
Mord i Paradis 1988 Ulrich, Arrangement DK/Spillefilm
Et skud fra hjertet 1986 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.