enda

Lars Hummelshøj

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mugge & vejfesten 2018 Storyboard DK/Spillefilm
Ternet Ninja 2018 Storyboard DK/Spillefilm
Anton90 2015 Mand på knallert Tv-serie
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Storyboard, Layout, Stereografi U/Spillefilm
Gummi T 2012 Online-assistent DK/Spillefilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Fra Alaska til Kenya 2008 Instruktion, Animation DK/Kort fiktion
Otto er et næsehorn Storyboard, 3D stereoscopic production, Storyboard-supervisor (3D) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.