enda

Lars Juul Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krudtuglerne 2011 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og jøderiet 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Måske uskyldig 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Forførerens fald 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Model 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
Arsenik og gamle kniplinger 2002 Foto Tv-film
Gymnast 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Showdanser 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Skuespiller 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Bryder 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Bag Om Under Dagen 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Skiløber 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.