enda

Lars Kiilerich

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Johanne i Troldeskoven 2006 Produktionsleder Tv-serie
Klatretøsen 2002 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Stand-in MC, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Bandleader - Pierre Dørge og New Jungle ochestra 1997 Produktion DK/Dokumentarfilm
De største helte 1996 2. uniformeret betjent DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Time out 1988 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.