enda

Lars Mitch Fischermann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kaptajnens hjerte 2021 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Buster 2021 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Far til fire og vikingerne 2020 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Breeder 2020 Lydtekniker DK/Spillefilm
Klovn The Final 2020 Koordinator DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Lydkonsulent DK/Spillefilm
Kolonien 2017 Producer Tv-serie
De standhaftige 2016 Musik-supervisor, Lydkoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Swinger 2016 Postproducer DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Statist, Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Slagtebænk Dybbøl 2014 Foley artist DK/Dokumentarfilm
MGP Missionen 2013 Foley artist DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Tonemester (postproduktion), Foley artist DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Lydkoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Tonemester DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Lydsupervisor Tv-serie
Mægtige maskiner – Tårnkran 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Borerig 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Asfaltmaskine 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Kædegraver 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Stribemalermaskine 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Betonkanon 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Sorteringsmaskine 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Fræser 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Piloteringsmaskine 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Wiremaskine 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Gravemaskine 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Giraflift 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Lastbil 2009 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
No Right Turn 2009 Lydklipper DK/Spillefilm
Hvor fanden er Herning? 2009 Lydoptagelser Tv-serie
Mum 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.