enda

Lars Munck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Storyboard DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Storyboard DK/Spillefilm
Antboy 2013 Storyboard DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Storyboard DK/Spillefilm
Flugten til Hollywood 2012 Medvirkende, Animationsinstruktør DK/Dokumentarfilm
Piggy 2012 Historie, Storyboard DK/Kort fiktion
Gaven 2008 Storyboard DK/Spillefilm
De unge år 2007 Storyboard DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Storyboard DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.