enda

Lars Oluf Larsen

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Politibetjent 1 DK/Spillefilm
Klovn 2005 Hr. Halmstad Tv-serie
Forbrydelser 2004 Betjent nr. 2 DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Ministersekretær Tv-serie
Små ulykker 2002 Kirketjener DK/Spillefilm
Seth 1999 Valash DK/Kort fiktion
Ved Stillebækken 1999 Valgleder Tv-serie
Sort høst 1993 Hans Henriksen DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Willy DK/Spillefilm
Sirup 1990 Per Sørensen DK/Spillefilm
Et skud fra hjertet 1986 Den værnepligtige DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.