enda

Lars Riis

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Steadicam DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 B-fotograf Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Andre omgang 2007 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Steadicam DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Steadicam-operatør Tv-serie
Ove Sprogøe - de største øjeblikke 2005 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Anklaget 2005 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Krystalbarnet 1996 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.