enda

Lasse Martinussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guldkysten 2015 Co-komponist DK/Spillefilm
Color Sample 2013 Foto DK/Dokumentarfilm
1 : 1 2006 Klippeassistent DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bázo 2005 Klippeassistent U/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Klippeassistent DK/Spillefilm
Arven 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bagland 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Nu 2003 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Små ulykker 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.