enda

Lasse Westfelt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Populærmusik fra Vittula 2004 Art director U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Scenograf (Stockholm) U/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Barbara 1997 Scenograf (Stockholm) DK/Spillefilm
Slangebøssen 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
1939 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Moa 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mere om os børn i Bulderby 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mit liv som hund 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ene hane i kurven 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rasmus på farten 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manden der blev millionær 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.