enda

Laszlo Kovacs

(1933 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
To ugers opsigelse 2002 Foto U/Spillefilm
Lyset holder mig med selskab 2000 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Min bedste vens bryllup 1997 Foto U/Spillefilm
Fire i én 1996 Foto U/Spillefilm
Copycat 1995 Foto U/Spillefilm
Befri Willy 2 1995 Foto U/Spillefilm
Dødeligt bedrag 1991 Foto U/Spillefilm
Alle elsker Lloyd 1989 Foto U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Foto U/Spillefilm
Leg med ild! 1986 Foto U/Spillefilm
Ghostbusters 1984 Foto U/Spillefilm
Masken 1984 Foto U/Spillefilm
Frances 1982 Foto U/Spillefilm
Sorte maske og Tonto 1981 Foto U/Spillefilm
Butch og Sundance - sådan begyndte det 1979 Foto U/Spillefilm
Tæv for dollars 1978 Foto U/Spillefilm
Bossen 1978 Foto U/Spillefilm
New York, New York 1977 Foto U/Spillefilm
Forbrydelse betaler sig 1976 Foto U/Spillefilm
Det ender med kærlighed 1975 Foto U/Spillefilm
Shampoo 1975 Foto U/Spillefilm
Knust bil til frokost 1974 Foto U/Spillefilm
Pjattet med Pete 1974 Foto U/Spillefilm
Fræk som fanden 1973 Foto U/Spillefilm
Paper moon 1973 Foto U/Spillefilm
Du er toppen professor 1972 Foto U/Spillefilm
Hold spillet gående 1972 Foto U/Spillefilm
The last movie 1971 Foto U/Spillefilm
De vilde engle går amok 1970 Foto U/Spillefilm
Fem lette stykker 1970 Foto U/Spillefilm
Easy Rider 1969 Foto U/Spillefilm
Kom i ly for regnen 1969 Foto U/Spillefilm
Hells Angels on Wheels 1967 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.