enda

Laura Faurschou

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Flyd mine tårer 2005 Kostumeassistent DK/Kort fiktion
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Kvindelig læge DK/Spillefilm
Albert 1998 Runner DK/Spillefilm
De røde bånd 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Min farmors hus 1984 Beate DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.