enda

Laura Kvist Poulsen

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Outsider 1:3 2012 Sanne Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Sanne Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Sanne Tv-serie
Pendlerkids 2012 Musiklærer Tv-serie
Gnomeo & Julie 2011 Dolly Havenisse U/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Storbarmet blondine, kvinde i tv-studie DK/Spillefilm
Krysters kartel 2009 Medvirkende, Manus Tv-serie
Cowboy, indianer og hest - the movie! 2009 Frøken Langelår U/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Rikke DK/Kort fiktion
Bryllupsnatten 1997 Belinda DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.