enda

Laurence Harvey

(1928 – 1973)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arn - tempelridderen 2007 SFX-assistent U/Spillefilm
Life at the Top 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Walk on the wild side 1962 Dove Linkhorn U/Spillefilm
Kandidaten fra Manchuriet 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Summer and Smoke 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Ikke for penge 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Til sidste patron 1960 Medvirkende U/Spillefilm
En plads på toppen 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Expresso Bongo 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Den tavse fjende 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Forfulgt af Scotland Yard 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Romeo og Juliet 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.