enda

Laurids Skands

(1885 – 1934)

Manuskriptforfatter, instruktør. Født 4/5 1885 (Laurits Kristian Skands Larsen), død 15/10 1934 - 49 år gammel. Han var gift med den norske skuespillerinde Lilly Bergliot Skands.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Eskimo 1930 Manus U/Spillefilm
Grænsefolket 1927 Manus DK/Spillefilm
Kærligheds-Øen 1924 Manus DK/Spillefilm
Morænen 1924 Manus DK/Spillefilm
Livets Karneval 1923 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Nedbrudte Nerver 1923 Manus DK/Spillefilm
Pigen fra Sydhavsøen 1922 Manus DK/Spillefilm
David Copperfield 1922 Manus DK/Spillefilm
Store forventninger 1922 Manus DK/Spillefilm
Vor fælles Ven 1921 Manus DK/Spillefilm
Hans store Chance 1919 Manus DK/Spillefilm
Jefthas Datter 1919 Manus U/Spillefilm
Hjerteknuseren 1919 Manus U/Spillefilm
Den forelskede Gullaschbaron 1917 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Klovnen 1917 Manus DK/Spillefilm
Gloria 1916 Instruktion DK/Spillefilm
Lyset og Livet 1916 Manus DK/Spillefilm
Amors Spilopper 1916 Manus DK/Spillefilm
Udenfor Loven 1916 Don Guerre, præsident i Brimuda, Manus DK/Spillefilm
Skildpadden 1915 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Under Galgen 1915 Manus DK/Spillefilm
Billedhuggeren 1915 Manus DK/Spillefilm
Nattens Gaade 1915 Manus DK/Spillefilm
Expressens Mysterium 1914 Manus DK/Spillefilm
Kvinder 1914 Manus DK/Spillefilm
Den store Operation 1913 Manus DK/Spillefilm
Døvstummelegatet 1913 Manus DK/Spillefilm
Giftslangen 1913 Manus DK/Spillefilm
Under Savklingens Tænder 1913 Manus DK/Spillefilm
Pressens Magt 1913 Manus DK/Spillefilm
Staalkongens Villie 1913 Manus DK/Spillefilm
Kærlighedens Hævn Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.