enda

Lauritz Hansen

(1885 – 1938)

Skuespiller. Født 29/5 1885, død 9/11 1938. Gift med skuespiller Helga Tønnesen.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den bedste mand 2017 Stand-in DK/Spillefilm
Du skal angre 1914 Vilhelm Schannong, komponist DK/Spillefilm
Den Dødes Forbandelse 1914 Alexis, en artist DK/Spillefilm
Den sidste Rose 1913 Christian Wang, fyrmester i Fjordby DK/Spillefilm
Den røde Hertug 1913 Hubert Wagburn, en æventyrer DK/Spillefilm
Borgens Hemmelighed 1913 Bortuch, zigeuner DK/Kort fiktion
Forskrevet sig til Satan 1913 Ducroix DK/Kort fiktion
Blodhævnen 1913 Gonzago Serena, zigeuner DK/Kort fiktion
Frelst fra Forbrydelsens Vej 1913 Mads Donner, tyv i bande DK/Spillefilm
Under det sorte Flag 1913 Juan Banderas, smuglerkaptajn DK/Spillefilm
Fæstningsplan Nr. 612 1912 Værten i "The Sailors Home" DK/Spillefilm
Livets Tragedie 1912 Sagfører Bang DK/Spillefilm
Fodsporet 1912 Harrison, privatdetektiv DK/Spillefilm
Pigen fra Landsbyen 1912 "Stærke Charles" DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.