enda

Laust Trier Mørk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Du forsvinder 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Fotograf Tv-serie
Idealisten 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Fotograf DK/Spillefilm
Jagten 2013 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Regnbueaber 2011 Foto DK/Kort fiktion
Promise 2010 Foto DK/Kort fiktion
Broderskab 2010 Fotograf DK/Spillefilm
The Devilles 2009 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Mirror 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Foto, Fotograf DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Foto DK/Spillefilm
En gyselig hilsen 2008 Foto DK/Kort fiktion
Mig & Che 2007 Foto DK/Kort fiktion
Mr. P. 2007 Fotograf DK/Dokumentarfilm
AFR 2007 Fotograf DK/Spillefilm
Et andet sted 2006 Foto DK/Kort fiktion
Retshjælpen 2006 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mellem os 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Indefra og ud 2002 Foto DK/Kort fiktion
Okay 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Legekammeraten 2001 Lys DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.