enda

Lea Lykke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Producerassistent DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Producerassistent U/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Producerassistent DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Producerassistent U/Spillefilm
9. april 2015 Statistkoordinator, 2. unit, Producerassistent DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Krigen 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Sømand 2014 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.