enda

Leif Barney Fick

(1933 – 2010)

Belysningsmester. Født 10/2 1933, død 14/4 2010.

Fra midten af 1970'erne indledte han et frugtbart samarbejde med filmfotografen Dirk Brüel på danske nyklassikere som 'Johnny Larsen', 'Drenge' og 'Honning Måne'.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sofies hjerte 2001 Lys DK/Kort fiktion
Slip hestene løs 2000 Lys DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Lys Tv-serie
Afmagt 1998 Lys DK/Kort fiktion
Café Hector 1996 Lys DK/Kort fiktion
Mørkeleg 1996 Belysningsmester DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Belysningsmester DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Lyssætter Tv-serie
Kun en pige 1995 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Belysningsmester DK/Spillefilm
Bare løgn! 1991 Lys DK/Kort fiktion
Den store badedag 1991 Lys DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Lys DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Lys DK/Spillefilm
Sirup 1990 Lys DK/Spillefilm
Springflod 1990 Lys DK/Spillefilm
Notater om kærligheden 1989 Lys DK/Eksperimentalfilm
Baby Doll 1988 Lys DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Lys DK/Spillefilm
Epidemic 1987 Lys, Grip DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Lys DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Lys DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Lys DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Lys, Medvirkende DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Lys DK/Spillefilm
I hvilket vand 1985 Lys DK/Kort fiktion
Bag jalousien 1984 Lys U/Spillefilm
Busters verden 1984 Lys DK/Spillefilm
Clausens garage 1983 Medvirkende, Lys Tv-serie
Der er et yndigt land 1983 Lys DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Lys DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Lys, Ludvig, havnearbejder DK/Spillefilm
Felix 1982 Lys DK/Spillefilm
Udvikling 1982 Lys Tv-serie
Cirkus Casablanca 1981 Lys DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Lys DK/Spillefilm
Har du set Alice? 1981 Lys DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Lys DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Lys DK/Spillefilm
Kvindesind 1980 Lys DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Lys DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Lys DK/Spillefilm
Jul og grønne skove 1980 Grip Tv-serie
Achilleshælen er mit våben 1979 Medvirkende, Lys DK/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Lys DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Lys DK/Spillefilm
At danse Bournonville 1979 Belyser DK/Dokumentarfilm
Honning måne 1978 Lys DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Lys DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Lys DK/Spillefilm
Kammesjukjul 1978 Belyser Tv-film
Drenge 1977 Lys DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Lys DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Lys DK/Spillefilm
Terror 1977 Lys DK/Spillefilm
En forårsdag i helvede 1977 Belyser DK/Dokumentarfilm
Måske ku' vi 1976 Foto, Lys DK/Spillefilm
Blind makker 1976 Lys DK/Spillefilm
Hjerter er trumf 1976 Lys DK/Spillefilm
Normannerne 1976 Lys DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Lys DK/Spillefilm
Per 1975 Lys DK/Spillefilm
Arbejdsløs 1975 Lys DK/Dokumentarfilm
Gæstearbejdere 1974 Lys DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Lys DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Lys DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Lys DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Lys DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Belysningsassistent DK/Dokumentarfilm
De fem i fedtefadet 1970 Lys DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Lys DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Heini, belysningsmand DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.