enda

Lene Ravn Henriksen

(1918 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jesus vender tilbage 1992 Makeup DK/Spillefilm
Springflod 1990 Makeup DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Makeup DK/Spillefilm
Notater om kærligheden 1989 Makeup, Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Makeup DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Makeup DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Makeup DK/Spillefilm
Edwins have 1982 Makeup Tv-film
Jeppe på bjerget 1981 Makeup DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Makeup DK/Spillefilm
Slægten 1978 Makeup DK/Spillefilm
Matador 1978 Makeup Tv-serie
Skytten 1977 Makeup DK/Spillefilm
Terror 1977 Makeup DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Makeup DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Makeup DK/Spillefilm
Strømer 1976 Makeup DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Makeup DK/Spillefilm
Det gode og det onde 1975 Makeup DK/Eksperimentalfilm
Kun sandheden 1975 Makeup DK/Spillefilm
Per 1975 Makeup DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Makeup DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Makeup DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Makeup DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Makeup DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Makeup DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Makeup DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Makeup DK/Spillefilm
Nøglen til Paradis 1970 Makeup DK/Spillefilm
Tintomara 1970 Makeup DK/Spillefilm
Manden der tænkte ting 1969 Makeup DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Makeup DK/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Makeup DK/Spillefilm
De røde heste 1968 Makeup DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Makeup DK/Spillefilm

Som Lene Henriksen

Title År Funktion Category
Tøsepiger 1996 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.